17.3 C
Craiova
joi, 12 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSpitalul Județean Târgu Jiu a restricționat temporar programul de vizită din cauza cazurilor de COVID

Spitalul Județean Târgu Jiu a restricționat temporar programul de vizită din cauza cazurilor de COVID

Întrucât în ultima perioadă a crescut numărul infecțiilor cu coronavirus, conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a luat decizia de a reduce durata programului de vizită pentru o perioadă de șapte zile.

S-a redus programul de vizită al bolnavilor internați în secțiile (non-ATI) ale Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu până pe data de 20 august. Astfel, pacienții pot fi vizitați în intervalul orar 14:00 – 16:00, cu o durată maximă de vizită de 15 minute per pacient.

Purtarea echipamentului de protecție este obligatorie (mască de protecție, halat de protecție și botoși); echipamentul de protecție este pus la dispoziția vizitatorilor de către unitatea medicală.

Pentru toate secțiile ATI, vizitarea pacienților este permisă zilnic, de luni până duminică între orele: 13.00-14.00 și 19.00-20.00. În situația în care vizitatorii/aparținătorii prezintă simptomatologie specifică infecției cu SARS-CoV-2, accesul acestora va fi restricționat. Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu va analiza dacă se va impune menținerea restricțiilor la vizită și după data de 20 august.

Citește și: Drumul expres și autostrada Târgu Jiu – Craiova, termene scurte pentru licitație și realizare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS