16.7 C
Craiova
vineri, 13 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSunt prea mulți sportivi la CSM și nu mai este loc pentru antrenamente

Sunt prea mulți sportivi la CSM și nu mai este loc pentru antrenamente

Clubul Sportiv Municipal din cadrul Primăriei Târgu Jiu nu mai are spații pentru antrenamentul sportivilor.

CSM a ajuns la peste 1.200 de sportivi înregistrați la toate secțiile, inclusiv echipele de copii și juniori. Este un număr de sportivi la care nimeni nu se aștepta în urmă cu 4 – 5 ani. Astfel, antrenamentele au ajuns să se desfășoare și în alte 2-3 săli de la instituții de învățământ de pe raza municipiului Târgu Jiu, dat fiind faptul că Sala Sportului este ocupată de echipele de seniori și de organizarea meciurilor de handbal sau de baschet. Probleme sunt și cu terenurile pentru fotbal, mai ales că a fost înființată și echipa de seniori care va evolua în Liga a 4-a și care are o bază de selecție de peste 100 de jucători.

Vor o bază sportivă la marginea orașului

Robert Bălăeț, directorul CSM Târgu Jiu, a declarat că își dorește încă o sală de sport proprie, folosită numai de Club, precum și o bază sportivă generoasă care să fie construită undeva la marginea orașului pentru a nu se mai produce aglomerație în zona Stadionului Municipal, când se vine la antrenamente.

„Este un club foarte tânăr, apărut acum 4, 5 ani și nimeni nu se gândea că va lua o asemenea amploare activitatea de aici. Am ajuns la 1.200 de sportivi și efectiv nu mai avem unde să ne antrenăm. Folosim tot de la Stadionul Municipal și de la Sala Sporturilor. Când vine toată lumea, părinții cu mașinile la stadion este foarte greu. Este nevoie de o bază sportivă undeva la marginea orașului. Stadionul și Sala Sporturilor sunt chiar în centrul orașului. Folosim pentru antrenamente și săli de sport de la mai multe școli și colegii. Le mulțumim pentru înțelegere că ne lasă să le folosim. Altfel nu am avea unde să ne antrenăm. Sala Sporturilor nu ne mai ajunge de multă vreme”, a declarat Robert Bălăeț, directorul Clubului Sportiv Municipal din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

Citeşte şi: Se păstrează facilitățile de pensionare la 52 de ani pentru mineri și energeticieni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS