9.5 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjServiciul de Ambulanță Gorj face angajări

Serviciul de Ambulanță Gorj face angajări

Continuă angajările la o unitate din sănătatea gorjeană. Serviciul de Ambulantä Judetean Gorj organizeazä un concurs în vederea ocupärii unui post vacant de referent I, pe perioadă nedeterminată, de natură contractuală. Postul de execuție este disponibil în cadrul compartimentului de exploatare auto nave sanitare, atelier întreținere reparații auto, revizie tehnică. Condițiile specifice de participare la concurs sunt următoarele:

  • diplomă de absolvire a învățământului postliceal sau diplomă de bacalaureat;
  • 3 ani 6 luni vechime în specialitate;
  • pregătire în domeniul autovehiculelor rutiere (mecanic sau electric);
  • diplomă/certificat/adeverintă operator calculator; permis de conducere categoria B.

De luni sunt înregistrate dosarele

Conform Serviciului de Ambulanță Județean Gorj, perioada de depunere a dosarelor de către persoanele interesate debutează luni, 9 septembrie. Dosarele se depun până în data de 20 septembrie, la ora 13,00, la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj. În data de 24 septembrie este programată selecția dosarelor.

Proba scrisă va avea loc în data de 30 septembrie, de la ora 10:00, și constă în rezolvarea unui test-grilă din tematica bibliografia propusă. Proba va fi monitorizată audio-video pe toată durata desfășurării acesteia. În funcție de numărul de candidați înscriși, proba scrisă se va susține la sediul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj din Târgu Jiu sau la alt sediu comunicat ulterior pe site-ul unității. Proba de interviu, în functie de numärul de candidați, va avea loc în data de 4 octombrie, la sediul SAJ Gorj.

„În cadrul probei de interviu vor fi testate abilitățile cunoștințele impuse de funcție, capacitatea de analiză sinteză, motivația candidaților, comportamentul în situațiile de criză, abilitățile de comunicare, inițiativă, creativitate. Proba va fi monitorizată audio-video pe toată durata desfășurării acesteia. Sunt declarați admiși la proba scrisă/interviu candidații care au obținut minimum 50 de puncte. Promovarea probei scrise este obligatorie pentru susținerea probei interviu.”, conform Serviciului de Ambulanță Județean Gorj. De precizat că la nivelul Serviciului de Ambulanță Gorj este nevoie de medici specialiști. Este și motivul pentru care periodic sunt organizate concursuri de angajare de cadre medicale. Nu de puține ori au fost ture fără medic la Serviciului de Ambulanță Județean Gorj.

Citește și: Un bătrân de 88 de ani care ținea banii în beci ar fi fost jefuit de o vecină

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS