25.6 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAnchetă după ce un bărbat s-a plimbat dezbrăcat prin Târgu Jiu

Anchetă după ce un bărbat s-a plimbat dezbrăcat prin Târgu Jiu

Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj a început o anchetă după ce un bărbat a fost filmat în timp ce se deplasa dezbrăcat pe o stradă din Târgu Jiu.

Ca urmare a apariției în mediul online a unui videoclip în care un bărbat se plimbă dezbrăcat pe străzile din Târgu Jiu, Inspectoratul de Poliție Județean Gorj transmite următorul punct de vedere:

„La data de 10 septembrie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la data de 7 septembrie a.c., o persoană necunoscută (bărbat) ar fi traversat sensul giratoriu din intersecția străzilor Unirii cu Republicii din localitate, dezbrăcată parțial, în sensul că nu purta tricou, iar pantalonii erau coborâți la nivelul genunchilor, expunându-și astfel părțile intime.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri. În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea identificării persoanei în cauză și a luării măsurilor corespunzătoare”, conform IPJ Gorj.

Citeşte şi: Gorj: Ziua Crucii la Muzeul din Măceșu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS