25.6 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCasa Tineretului din Târgu Jiu intră în reabilitare

Casa Tineretului din Târgu Jiu intră în reabilitare

Lucrările de reabilitare a Casei Tineretului din Târgu Jiu, o clădire aflată într-o stare avansată de deteriorare, au început oficial, după ce a fost emisă autorizația de construire necesară. Proiectul, cu un buget de 5 milioane de euro, va fi realizat de Compania Națională de Investiții.

Contractul pentru această reabilitare a fost semnat la începutul anului și cuprinde atât proiectarea, cât și execuția lucrărilor. Faza de proiectare a fost completată, iar acum lucrările de construcție pot demara.
„Acest demers reprezintă un pas semnificativ spre realizarea unei infrastructuri moderne și funcționale, care să răspundă nevoilor comunității de tineret și să contribuie la dezvoltarea socio-culturală a municipiului Târgu Jiu. În acest spirit, ne angajăm să respectăm cele mai înalte standarde de calitate și eficiență în toate etapele de proiectare și execuție a lucrărilor“, a declarat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

În noua Casa a Tineretului vor funcționa Școala Populară de Artă și Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului“, ambele fiind instituții de cultură aflate în subordinea Consiliului Județean Gorj.

Citește și: Kamala Harris a vorbit despre războiul din Ucraina

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS