16.8 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Bărbat arestat în lipsă după ce și-a lovit soția cu un cuțit

Gorj: Bărbat arestat în lipsă după ce și-a lovit soția cu un cuțit

Un bărbat din Gorj a fost arestat în lipsă pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Din probatoriului administrat până în prezent în cauză a rezultat că în seara zilei de 22.09.2024, în jurul orei 20.00, aflându-se la domiciliul său situat pe raza satului Strâmba-Jiu, din oraşul Turceni, Gorj, pe fondul consumului de alcool, fiind animat de sentimente de gelozie, inculpatul L.D.F. a exercitat acte de agresiune fizică asupra soţiei sale L.I.R., aplicându-i o lovitură cu un cuţit în regiunea lombară stângă, producându-i leziuni care au necesitat circa 25-30 de zile de îngrijiri medicale şi care au pus în primejdie viaţa victimei.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Gorj a admis propunerea parchetului şi a emis mandat de arestare preventivă a inculpatului.

„Cercetările continuă, pentru stabilirea adevărului pe bază de probe, în vederea tragerii la răspundere a persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni, urmând a fi dispuse în continuare măsuri legale.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.”, conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Citeşte şi: Datoriile la stat ale contribuabililor care beneficiază de amnistia fiscală vor putea fi încasate de poştaşi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS