23.4 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjMinisterul Energiei selectează șefi pentru Minprest Rovinari

Ministerul Energiei selectează șefi pentru Minprest Rovinari

Se caută șefi pentru unul din prestatorii de servicii ai Complexului Energetic Oltenia, Minprest Serv Rovinari. Astfel, Ministerul Energiei organizează consultări cu acționarii/asociații Societății Minprest Serv Rovinari, care reprezintă împreună sau individual, peste 5% din capitalul social al întreprinderii publice. Se elaborează planul de selecție pentru nominalizarea candidaților pentru posturile de administratori la întreprinderea publică Societatea Minprest Serv Rovinari. De asemenea se pun de acord asupra principalelor așteptări ale autorității publice tutelare și ale acționarilor, cu privire la evoluția pe următorii patru ani de activitate ai întreprinderii publice.

Proiectul componentei inițiate a Planului de Selecție pentru nominalizarea canditaților pentru posturile de administratori la întreprinderea publică Societatea Minprest Serv Rovinari, elaborate de către Ministerul Energiei, poate fi consultat atât pe site-ul Ministerului Energiei, cât și pe site-ul Societății Minprest Serv Rovinari și Societatea Complexul Energetic Oltenia.

Acționarii/asociații Societății Minprest Serv Rovinari reprezentând, împreună sau individual, peste 5% din capitalul social al întreprinderii publice, au dreptul a formula în scris propuneri de modificare și completare a proiectului componentei inițiate a planului de selecție până săptămâna aceasta. Minprest Serv Rovinari este deținută de CEO și are peste 1.500 de angajați. În mare parte este vorba de muncitori necalificați plătiți cu salariul minim pe economie. Aceștia execută lucrări de curățenie în carierele miniere și prestează diferite activități și la sucursalele electrocentrale.

Citește și: Consultanță de 100.000 de lei pentru digitalizarea DSP Gorj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS