20.6 C
Craiova
vineri, 4 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Centrul pentru Conservarea Culturii Tradiționale trece în subordinea Școlii Populare de Arte

Gorj: Centrul pentru Conservarea Culturii Tradiționale trece în subordinea Școlii Populare de Arte

Două instituții de cultură din județul Gorj se reorganizează. Centrul pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj va deveni compartiment al Școlii Populare de Arte Târgu Jiu. Ambele funcționează în prezent în subordinea Consiliului Județean Gorj. Consilierii județeni se reunesc vineri în cadrul unei ședințe extraordinare pentru a adopta un proiect de hotărâre în acest sens.
„Proiect de hotărâre privind desființarea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, ca urmare a comasării prin absorbție, și preluarea activității acestei instituții publice de către un compartiment nou-înființat în cadrul Școlii Populare de Arte ,,Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, instituție publică așezământ cultural aflată în subordinea Consiliului Județean Gorj”, conform CJ Gorj. Potrivit reprezentanților Școlii Populare de Arte Târgu Jiu, comasarea nu va presupune reduceri de personal.

Citește și: Odorizante de haine, în valoare de peste 1 milion de lei, descoperite în PTF Giurgiu-Ruse

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS