11.8 C
Craiova
joi, 10 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDGASPC Gorj construiește case de sute de mii de euro pentru tinerii asistați

DGASPC Gorj construiește case de sute de mii de euro pentru tinerii asistați

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului(DGASPC) Gorj a fost alocat un buget de 500.000 de lei pentru achiziția unui teren destinat construirii unei case de tip familial.

Se are în vedere achiziția unui teren intravila de minimum 1.200 de metri pătrați. Terenul trebuie să fie situat în Târgu Jiu sau în localitățile componente. Astfel, DGASPC invită toate persoanele fizice, juridice să participe în data de 14.11.2024 cu ofertă pentru achiziția unei suprafețe de teren intravilan minimum 1.200 metri pătrați, construibil, front stradal minimum 20 de metri liniari, situat în municipiul Târgu-Jiu și localități componente ale municipiului Târgu Jiu:

  • Bârsești,
  • Romanești,
  • Preajba Mare,
  • Drăgoieni,
  • Ursați,
  • Polata,
  • Slobozia,
  • Iezureni.

Au nevoie de o casă cu 12 locuri

Scopul achiziției este de înființarea de către DGASPC Gorj a unui serviciu social, prin construcția unei Case de tip familial pentru copii, cu o capacitate de furnizare de servicii sociale de 12 locuri per casă, regim de înălțime-parter, cu suprafața construită sau desfășurată la sol de 370 de metri pătrați.

„Sursa de finanţare: bugetul propriu al D.G.A.S.P.C. Gorj pe anul 2024, valoare estimată: 500.000 lei cu TVA. Ofertanții trebuie să depună în plic închis până la data 14.11.2024 ora 11.00, oferta care să conțină toate documentele solicitate în caietul de sarcini și formularele din documentație.

Pe plicul sigilat și netransparent se vor trece următoarele informații: adresa unde se depun ofertele : DGASPC Gorj, str. Siretului, nr. 24 , compartimentul Registratura, camera 34, cu mențiunile “pentru achiziție TEREN ” și “ a nu se deschide înainte de data de 14.11.2024 ora 12:00’’”, conform Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj.

Citește și: Sindicatele cer Transelectrica finalizarea unui studiu care ar prelungi activitatea Complexului Energetic Oltenia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS