14.6 C
Craiova
luni, 14 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Festivalul Revive revine la Godinești

Gorj: Festivalul Revive revine la Godinești

Asociația VICTE organizează, la Godinești, o nouă ediție a Festivalului Revive, un eveniment cultural ce își propune să aducă împreună tradiția, educația și dezvoltarea comunitară. Festivalul va avea loc în perioada 18 – 20 octombrie, la Școala Gimnazială din Godinești, și va oferi participanților o serie de activități interactive și educative.

Programul evenimentului include:

  • Curs de prim ajutor susținut în colaborare cu Filiala Crucii Roșii, oferind participanților abilități esențiale pentru intervenții în situații de urgență;
  • Atelier de educație financiară, unde cei prezenți vor învăța despre gestionarea eficientă a resurselor și planificarea financiară;
  • Atelier de teatru, menit să dezvolte creativitatea și abilitățile de comunicare prin jocuri și exerciții teatrale;
  • Proiecția filmului istoric „Avram Iancu”, oferind o incursiune în viața eroului național și în istoria României.

Este cea de-a 4-a întâlnire a acestui eveniment cultural

„Festivalul Revive revine cu o nouă ediție plină de emoție! Este cea de-a 4-a întâlnire a acestui eveniment cultural, care se va desfășura în perioada 18-20 octombrie, în Godinești, Gorj. Ne așteaptă trei zile de inspirație, cultură și momente de neuitat, toate menite să reflecte angajamentul nostru față de valorificarea tradițiilor și istoriei locale”, conform organizatorilor.

Festivalul Revive este mai mult decât o simplă reuniune culturală – este o platformă care unește trecutul și prezentul, creând oportunități pentru dezvoltare personală și comunitară.

Citește și: Noi proteste anunțate de minerii din Gorj la București

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS