7.6 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDirectorii Transloc au sarcină ca până luni să igienizeze stațiile de călători din Târgu Jiu

Directorii Transloc au sarcină ca până luni să igienizeze stațiile de călători din Târgu Jiu

Directorii Transloc au sarcină de la primarul Marcel Romanescu, ca până luni, să igienizeze stațiile de călători din municipiu.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, s-a deplasat miercuri dimineață într-o stație de transport în comun din cartierul Vădeni. El a filmat geamurile murdare ale acesteia și le-a atrasatenția directorilor societății de transport public Transloc SA să elimine mizeria.

Stațiile ar fi trebuit să fie igienizate în urmă cu o lună, când edilul le-a atras atenția șefilor Transloc în cadrul unei ședințe la primărie. Problema nu s-a rezolvat însă. Societatea de transport în comun primește anual subvenții de 2 milioane de euro anual de la bugetul local. În plus, stațiile vizate au fost montate acum un an, deci sunt investiții noi, care acum sunt lăsate în mizerie.

Mesajul primarului Romanescu

„Sunt într-o stație din Vădeni, stația Vaduri a societății Transloc. Ceea ce spun, astăzi, e un mesaj către directorii societății Transloc. Domnilor directori, aveți de o lună de zile o sarcină, să curățiți aceste geamuri de la stațiile de troleu din municipiul Târgu Jiu. E o lună de când, în ședința operative ați primit acest mesaj și această dispoziție din partea conducerii Primăriei Municipiului Târgu Jiu.

Am rugămintea ca să găsiți cele mai bune soluții și, într-o perioadă cât mai scurtă de timp, din respect pentru autoritatea publică locală, care vă alocă, în fiecare lună, subvenția, dar și pentru cetățenii municipiului Târgu Jiu, să încercați să rezolvați această problemă. Sper ca luni, când ne vom revedea la ședința operative, stațiile de călători din municipiul Târgu Jiu să arate în mod civilizat. Așa cum vă spuneam, din respect pentru cetățenii care plătesc taxe și impozite pentru a vă asigura salariile. Domnilor directori, sper că ați înțeles”, a fost mesajul primarului Marcel Romanescu.

Societatea Transloc SA este condusă, de la începutul lunii septembrie, de Claudiu Dehelean, director general, și Silviu Pîrvuțoiu, director tehnic.

Citește și: Ziua Armatei Române, în Piața Prefecturii din Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS