21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentScandal încheiat cu crimă în Mehedinţi

Scandal încheiat cu crimă în Mehedinţi

Crimă în comuna Braniștea din județul Mehedinți, noaptea trecută! Totul a pornit de la un conflict spontan izbucnit între administratorul unui magazin și doi clienți. Agresorii au cerut să mai fie serviți cu băutură, dar administratorul a refuzat. Lucrurile au degenerat și administratorul magazin a fost atacat cu o halbă de bere. Acesta a decedat ulterior din cauza hemoragiei.

„Poliția orașului Vânju Mare a fost sesizată pe 15 iulie, ora 00.20, de o femeie, din comuna Braniștea cu privire la faptul că un bărbat de 48 de ani, din aceeași localitate, ar fi fost tăiat cu o halbă la mână de către un alt bărbat de 46 de ani, în timp ce se aflau în fața unui magazin.

Din cercetări, a reieșit că, în noaptea de 14 spre 15 iulie, pe fondul consumului de alcool, între bărbatul de 46 de ani și cel de 48 de ani s-ar fi iscat un conflict spontan, generat de faptul că cel din urmă, în calitate de administrator ar fi închis magazinul.

În acest context, bărbatul de 46 de ani, ar fi luat o halbă de bere, pe care ar fi spart-o, iar cu o bucată din halbă rămasă în mână, ar fi lovit victima la brațul stâng, provocându-i o plagă ce a condus la decesul acesteia la scurt timp“, potrivit IPJ Mehedinţi.

Bărbatul de 46 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca la data de 16 iulie a.c., să fie prezentat Tribunalului Mehedinți cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Citeşte şi: Alimentarea cu apă potabilă va fi restricţionată în Zona Metropolitană a Craiovei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS