25.6 C
Craiova
vineri, 13 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMehedinţi: Un incendiu a cuprins vegetaţia uscată şi ameninţă gospodării. Patru persoane, evacuate

Mehedinţi: Un incendiu a cuprins vegetaţia uscată şi ameninţă gospodării. Patru persoane, evacuate

În apropiere de Orşova, judeţul Mehedinţi, luni a izbucnit un incendiu de vegetaţie. Locuitorii din zonă au primit mesaj RO-Alert, deoarece focul ameninţă gospodăriile. Patru oameni din două locuinţe au fost evacuaţi.

”Detaşamentul de pompieri Orşova intervine pentru stingerea unui incendiu care se manifestă la vegetaţie uscată pe raza localităţii Moiseşti spre  Negruşa, cu pericol de propagare la gospodării. 

A fost transmis mesaj RO Alert pentru cetăţenii din zonă”, a transmis ISU Mehedinţi.

28 pompieri din Orşova şi Drobeta Turnu Severin intervin pentru stingerea incendiului.

”Pentru stingerea incendiului care se manifestă pe raza localităţii Moiseşti spre Negruşa, acţionează 18 pompieri din cadrul Detaşamentului Orşova cu 3 autospeciale de intervenţie şi 10 pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin cu 2 autospeciale şi 1 ATV”, precizează ISU Mehedinţi.

Pompierii fac eforturi pentru a proteja gospodăriile.

”Preventiv, au fost evacuate 4 persoane din două gospodării din satul Negruşa. Au fost suplimentate forţele de intervenţie cu pompieri din turele libere. De asemenea, s-a solicitat sprijin terestru şi aerian, astfel că se aşteptă sosirea unui elicopter cu dispozitiv de stingere din cadrul IGAV şi a echipajelor de pompieri din cadrul ISU Dolj şi ISU Gorj pentru a asigura rezerva operativă”, a mai transmis ISU Mehedinţi.

Citeşte şi: Tânăr ce deținea droguri, identificat de un jandarm aflat în timpul liber

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS