22.9 C
Craiova
duminică, 29 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: Tânăr de 25 de ani, mort într-un accident în comuna Izbiceni

Olt: Tânăr de 25 de ani, mort într-un accident în comuna Izbiceni

Accident grav pe Drumul Județean 642, în comuna Izbiceni. Un tânăr, de 27 de ani, din localitate, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 19 ani, din comuna Gârcov. Un tânăr, de 25 de ani, pasager în maşina condusă de fată a decedat. 

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, pe 17 iunie 2024, în jurul orei 23:55, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 642, în comuna Izbiceni, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia.

Polițiștii au stabilit, din primele cercetări, faptul că un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Izbiceni, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 19 ani, din comuna Gârcov.

„În urma evenimentului rutier, tânăra de 19 ani a necesistat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar un tânăr de 25 de ani, pasager în autoturismul condus de aceasta, a decedat.

Conducătorul auto de 27 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar tinerei i-au fost prelevate mostre biologice la unitatea spitalicească, întrucât nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, din cauza stării de sănătate“, potrivit IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Citeşte şi: Dolj: Bărbați reținuți pentru trafic de droguri

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS