12.9 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Bărbat reţinut dopă ce şi-a bătut soția pe o stradă din Caracal

(VIDEO) Bărbat reţinut dopă ce şi-a bătut soția pe o stradă din Caracal

-

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a încălcat ordinul de protecție pe care o instanță de judecată l-a emis împotriva lui, pentru protejarea soţiei sale.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, pe 6 septembrie, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe bulevardul Antonius Caracalla, din municipiul Caracal, o femeie ar fi fost agresată fizic, de către soțul său.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au identificat tânăra, de 24 de ani, din comuna Vădăstrița, județul Olt.

„Din primele cercetări, a reieșit faptul că, în timp ce se afla la cumpărături, împreună cu fiica sa de 3 ani, s-ar fi întâlnit cu soțul său, iar, în urma unui conflict spontan, acesta ar fi agresat-o fizic“, potrivit IPJ Olt.

Împotriva bărbatului era emis un ordin de protecție

De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 26 august, Judecătoria Corabia a emis împotriva bărbatului un ordin de protecție.

În urma probatoriului administrat, Judecătoria Caracal a admis propunerea parchetului și a emis pe numele bărbatului, de 37 de ani, din comuna Vădăstrița, județul Olt, un mandat de arestare preventivă în lipsă, întrucât bărbatul se sustrăgea cercetărilor.

Pe 7 septembrie, în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Caracal și cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 10 Vișina, în urma activităților investigativ-operative desfășurate, au pus în executare mandatul de arestare preventivă, bărbatul fiind depistat la domiciliu.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția de Operațiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

Citeşte şi: În ultima lună, rezervele valutare ale Ucrainei au crescut cu 5 miliarde de dolari

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

UPDATE – Cutremur cu magnitudinea de 5,2, în România

Un cutremur cu magnitudinea de 5,2, s-a produs, luni...

ȘTIRI GdS