17.5 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalO femeie din Balș și-a pierdut portofelul. I l-au adus înapoi jandarmii

O femeie din Balș și-a pierdut portofelul. I l-au adus înapoi jandarmii

O femeie din Balș și-a pierdut portofelul duminică după-amiază, în proximitatea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș.

Jandarmii din cadrul Detașamentului 5 Balș au fost abordați de un bărbat care le-a relatat faptul că a găsit pe o bancă din apropiere un portofel.

După stabilirea identității bărbatului, jandarmii au procedat la verificarea conţinutului portofelului, în vederea identificării proprietarului. În interior au găsit carduri bancare, documente personale și o sumă modică de bani. Jandarmii s-au deplasat la domiciliul persoanei. Este vorba despre doamna Ioana din orașul Balș, care a ţinut să mulţumească jandarmilor pentru promptitudine şi pentru modul de rezolvare a situației, cât și cetățeanului pentru spiritul său civic.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt acționează permanent cu vigilență pentru siguranța cetățenilor. Ei recomandă să se manifeste o atenție deosebită bunurilor personale și actelor de identitate întrucât acestea conțin date cu caracter personal ale posesorului, iar pierderea lor generează dificultăți.

Citește și: Olt: Razii în Caracal, Corabia și localitățile limitrofe

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS