19 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalPolițiștii olteni s-au alăturat campaniei „Let's Do It, Romania!”

Polițiștii olteni s-au alăturat campaniei „Let’s Do It, Romania!”

Polițiștii olteni s-au alăturat campaniei „Let’s Do It, Romania!”, pentru o natură mai curată și o comunitate mai unită.

Astăzi, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au răspuns cu entuziasm invitației organizației „Let’s Do It, Romania!” și s-au implicat, alături de mulți alți voluntari, în activitățile desfășurate în cadrul Zilei Naționale de Curățenie, o zi dedicată protejării mediului înconjurător.

Pentru noi toți, natura este un dar prețios, iar fiecare dintre noi are o responsabilitate esențială în a o proteja. Polițiștii olteni au simțit nevoia să fie prezenți, pentru a-și aduce contribuția la curățarea mediului înconjurător și la construirea unui viitor mai curat pentru comunitatea noastră.

Prin puterea exemplului, polițiștii doresc să-i inspire și să-i motiveze pe cetățeni. Să se implice activ în menținerea unui mediu înconjurător curat și sănătos. Fiecare gest contează și poate aduce o schimbare pozitivă!

Voluntariatul polițiștilor, care au ales să adune deșeurile aruncate neglijent în zonele periferice ale municipiului Slatina, este un mod de a transmite un mesaj clar: împreună putem face lumea în care trăim un loc mai frumos și mai curat.

Citește și: (VIDEO) Ziua curățeniei – Let’s do it, Romania!, în Dolj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS