15.6 C
Craiova
duminică, 6 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlceni cercetaţi penal pentru infracţiuni la regimul circulaţiei

Vâlceni cercetaţi penal pentru infracţiuni la regimul circulaţiei

Poliţiştii din Şuşani au oprit aseară în trafic, pe DJ 677, o autoutilitară condusă de  I. Ion, de 52 de ani, din comună, iar la verificărilor în baza de date s-a constatat că numărul de înmatriculare provizoriu este expirat din luna mai.
De asemenea, s-a stabilit faptul că bărbatul deţine un permis eliberat de autorităţile spaniole, care însă este de categorie necorespunzătoare pentru autoutilitara ce era condusă de acesta. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii celor două infracţiuni.

Poliţiştii Postului din Roşiile au oprit ieri după amiază pentru control pe DJ676 F un moped, condus de A. Dumitru, de 29 de ani,  din localitate. În urma controlului efectuat, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, motiv pentru care s-a întocmit dosar penal.

Tot ieri, poliţiştii din Horezu au depistat pe raza comunei Costeşti, pe M. Marius, de 27 ani, din municipiul Drăgăşani, în timp ce conducea un autoturism ce era radiat din circulaţie din data de 25 mai 2010.
Pe numele şoferului s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

P. Mihail, de 56 ani, din comuna Perişani, a condus ieri un  autoturism pe D.N.7,  iar la km.208+600 m – Brezoi, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale. În urma testării cu aparatul etiltoest, a rezultat o alcoolemie de  0,72 mg/l.
Conducătorul auto va fi cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

B. Dănuţ, de 24 de ani, din municipiul Drăgăşani, a condus aseară un autoturism pe DN 64 – Rm. Vâlcea şi a fost oprit pentru control.
În urma verificărilor, s-a constatat că tânărul figurează în baza de date cu dreptul de conducere suspendat, motiv pentru care conducătorul auto va fi cercetat penal.

C. Ion, de 70 de ani, a fost depistat ieri conducând un autovehicul pe DJ 678 – Galicea sub influenţa alcoolului.
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS