12 C
Craiova
luni, 7 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaRazii în miez de noapte ale poliţiştilor vâlceni

Razii în miez de noapte ale poliţiştilor vâlceni

Poliţiştii vâlceni au acţionat în noaptea de 9-10 septembrie, între orele 1.00 – 5.00 pentru prevenire aţi combaterea faptelor de natură penală şi contravenţională.
Astfel, oamenii legii au controlat 71 de autovehicule şi au legitimat tot atâtea persoane. În urma verificărilor şi controalelor poliţiştii au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 19.340 de lei.
De asemenea, au fost confiscate 3960 de kg de cărbune, 7 mc de material lemnos şi au fost constatate 5 infracţiuni rutiere, dintre care 2 de conducere fără a  deţine permis de conducere.

Pe raza oraşului Berbeşti a fost depistat M. Marian, din oraşul Berbeşti, care transporta cu o autoutilitară ce tracta o remorcă 3960 kg cărbune lignit sortat fără documente legale de transport şi provenienţă. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, iar cantitatea de cărbune transportată a fost confiscată.

Pe raza municipiului Drăgăşani a fost depistat D. Cătălin, din comuna Verguleasa, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere.  Acesta a fost invitat la spital pentru recoltarea de probe biologice, însă a refuzat.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

În jurul orei 2.30, poliţişti au oprit pentru control un autoturism, condus de T. Daniel, de 24 de ani,  din comuna Făureşti în timp ce conducea sub influenţa băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost întocmit dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS