35.7 C
Craiova
luni, 1 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBeți la volan, prinși pe șoselele din Vâlcea

Beți la volan, prinși pe șoselele din Vâlcea

Politistii rutieri au desfăşurat noi controale pe drumurile din Vâlcea. Astfel, la data de 21 iunie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au oprit un autoturism, pe DJ 647, în localitatea Mihăești, la volanul căruia se afla un bărbat de 57 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat valoarea de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital în vederea recoltării probelor biologice din sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tot ieri, în jurul orei 23:00, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție au depistat un autoturism, pe strada Ferdinand, din municipiul Râmnicu Vâlcea, condus de un bărbat de 40 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost transportat la spital pentru a fi prelevate probele biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolului din sânge.

Și în acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citeşte şi: Italian arestat în Vâlcea. Era urmărit internațional

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS