6.2 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentIncendiu puternic la Oltchim Râmnicu Vâlcea. A fost emis mesaj Ro-Alert

Incendiu puternic la Oltchim Râmnicu Vâlcea. A fost emis mesaj Ro-Alert

Pe platforma Oltchim din Râmnicu Vâlcea a izbucnit, în această dimimeaţă, un incendiu. Ard deşeuri de mase plastice. Nu sunt raportate victime. A fost transmis RO-ALERT.

„În dimineața zilei de 26.07.2024, pompierii militari vâlceni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit deșeuri mase plastice situat pe platforma Oltchim din municipiul Râmnicu Vâlcea.
Au fost alocate forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială pentru transport apă și 1 CBRN“, potrivit ISU Vâlcea.

A fost transmis RO-ALERT

„În urma efectuării recunoașterii s-a constatat faptul că incendiul se desfășoară cu flacără și degajare de fum la deșeuri mase plastice pe o suprafață de circa 700 metri pătrați pe un strat de aproximativ 20 metri înălțime“, mai precizează ISU Vâlcea.

Pompierii intervin pentru localizarea incendiului. Ulterior s-au suplimentat forțele de intervenție cu 1 autospecială de stingere a incendiului la înălțime din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea și 1 autospecială transport apă din cadrul Detașamentului de Pompieri Drăgășani.

Citeşte şi: 81 de locuri libere rămase în liceele din Gorj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS