17 C
Craiova
sâmbătă, 14 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat, arestat preventiv după ce a înjunghiat două persoane

Un bărbat, arestat preventiv după ce a înjunghiat două persoane

Tribunalul Vâlcea a arestat preventiv, pentru 30 de zile, un bărbat, după ce a înjunghiat două persoane. Victimele au fost transportate la spital şi au nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au anunţat, vineri, că procurorii au început urmărirea penală a unui bărbat, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat asupra a două sau mai multe persoane, conform news.ro.

“În noaptea de 26/27 august 2024, în timp ce părţile vătămate se aflau pe drumul public din faţa porţii de la intrarea în gospodăria inculpatului, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a lovit-o cu un cuţit în zona capului, gâtului şi a spatelui pe una dintre părţile vătămate, cauzându-i leziuni ce necesită pentru vindecare 12-14 zile timp de îngrijiri medicale.

În aceleaşi împrejurări, inculpatul a lovit-o cu acelaşi cuţit, în zona gâtului şi a pieptului şi, pe cealaltă persoană vătămată, cauzându-i leziuni ce necesită pentru vindecare 25-30 zile timp de îngrijiri medicale”, au transmis procurorii.

Agresorul a fost prezentat Tribunalului Vâlcea, iar instanţa a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Eurovision 2025 se va desfăşura în oraşul elveţian Basel

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS