8.4 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVâlcea: Comisar de poliție, prins în flagrant luând „taxă de protecție” de la patronul unui restaurant

Vâlcea: Comisar de poliție, prins în flagrant luând „taxă de protecție” de la patronul unui restaurant

Un comisar de poliție din Vâlcea a fost prins în timp ce primea mită de la patronul unui restaurant. Agentul ar fi primit 2.000 de euro chiar de la patron, pentru a proteja afacerea. A fost ridicat, însă, de o echipă a Direcției Generale Anticorupție și dus la audieri.

Comisarul de poliție din cadrul Serviciului economic al IPJ Vâlcea a fost prins în flagrant sâmbătă în timp ce primea mită 2.000 de euro din partea patronului unui restaurant libanez din Horezu, potrivit digi24.ro.

Mita reprezenta taxa de protecție pe care patronul i-a dat-o

Mita reprezenta taxa de protecție pe care patronul i-a dat-o. În acel moment au participat și oamenii legii într-o acțiune coordonată de DNA Pitești. Polițistul a fost ridicat pentru audieri, ulterior a fost reținut pentru 24 de ore iar aseară magistrații Tribunalului Argeș au decis să-l trimită în arest la domiciliu.

Polițistul a mai primit și interdicția de a lua legătura cu martorii săi în acest dosar dar și cu denunțătorul, adică patronul restaurantului care i-a dat mita.

Citește şi: Ciolacu: Majorarea plafonului de impozitare la 3.000 de lei, aplicabilă de la 1 octombrie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS