19 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinJake Shears (Scissor Sisters) spune ca Robbie Williams ar fi homosexual

Jake Shears (Scissor Sisters) spune ca Robbie Williams ar fi homosexual

Jake Shears, frontman-ul trupei Scissor Sisters, i-a condamnat pe americani pentru ca ii forteaza pe solistii homosexuali sa isi ascunda adevarata orientare sexuala. Dupa cum se stie, cei de la Scissor Sisters nu isi ascund orientarile sexuale, dar sustin ca multi cintareti americani sint nevoiti sa traiasca intr-o minciuna din cauza viziunilor conservatoarea ale multor americani de rind.


„Au fost multi solisti de homosexuali in State. Daca vreti sa dau nume, am sa dau si nume. Robbie Williams (foto) este homosexual. Uitati-va la el. Singura diferenta este ca noua nu ne e frica sa admitem acest lucru. Ceea ce este uimitor in Marea Britanie, dupa parerea mea, e faptul ca nimeni nu este interesat daca esti homosexual sau heterosexual, sau orice altceva. Oamenii apreciaza muzica“, a spus Jake Shears.


Robbie Williams ar fi amenintat un paparazzo ca ii rupe picioarele


Robbie Williams a inspaimintat un paparazzo, de 72 de ani, amenintindu-l ca va plati pe cineva ca sa ii rupa picioarele.


Fotograful Dennis Stone astepta la Aeroportul Heathrow sosirea lui Robbie Williams pentru a putea sa il fotografieze. Veteranul fotograf sustine ca, in momentul in care l-a vazut, cintaretul si-a acoperit fata cu un fular si l-a amenintat.


Stone a declarat: „Era furios si nu imi dadeam seama daca are de gind sa ma loveasca sau nu. Nu sint intr-o forma atit de buna incit sa ma pot apara de asemenea atacuri. Sint batrin si nu vreau sa fiu agresat“.


In schimb, un prieten al lui Robbie Williams care se afla la fata locului in momentul producerii incidentului a declarat: „Ceea ce Robbie a spus de fapt a fost: «Daca editorul ti-ar cere sa imi rupi picioarele, ai face-o?»“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS