17.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO femeie isi palmuieste victimele cu putere, inainte de a le jefui

O femeie isi palmuieste victimele cu putere, inainte de a le jefui

Politistii dintr-un oras indian se afla pe urmele unei femei frumoase care isi palmuieste victimele cu putere, inainte de a disparea cu obiectele lor de valoare.


Dupa cum informeaza Ananova, care citeaza un articol publicat Hindustan Times, metoda de lucru a tinerei femei i-a atras numele de cod „Fata care iti face urechile sa sune“.


Pina in prezent, trei barbati din orasul Lucknow s-au plins la politie ca au fost tilhariti de ea. Dar in publicatia citata se arata ca exista mai multe victime, care se tem insa sa raporteze cazurile de teama ca femeia ar putea fi fiica unui politist.


Potrivit sursei citate, unul dintre barbatii care au cazut victime tinerei femei este Brajesh Prajapati. El a fost abordat de aceasta in timp ce se deplasa cu motocicleta pe una dintre strazile orasului. Femeia s-a oferit sa-i faca cinste cu o cina, iar barbatul a condus-o pina la primul restaurant. Insa, in momentul in care a oprit motocicleta, femeia l-a palmuit atit de rau incit aproape a lesinat. Dupa ce si-a revenit, Prajapati a constatat ca frumoasa femeie impreuna cu portofelul si motocicleta lui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS