3.4 C
Craiova
miercuri, 27 noiembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPui cu cascaval si ciuperci

Pui cu cascaval si ciuperci

Ingrediente:


– piept de pui dezosat


– o ceapa


– cascaval


– o cutie cu ciuperci


– 4-5 catei de usturoi


– piper (câteva boabe)


– sare


– busuioc


– sos de rosii


– maioneza


– ulei


Mod de preparare:


Ceapa se curata, se spala si se taie solzisori. Bucatelele de piept de pui, dezosate in prealabil, se pun la prajit in uleiul incins, dupa care se adauga ceapa si usturoiul si se calesc impreuna. Dupa ce s-a calit puiul, se adauga ciupercile taiate, cascavalul ras si busuiocul. Se da la cuptor sa se topeasca bine cascavalul si sa se rumeneasca putin. Se condimenteaza dupa gust. Se poate servi, dupa preferinta, cu sos de rosii sau cu maioneza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS