2.9 C
Craiova
vineri, 13 decembrie, 2024

Stufat de miel

Ingrediente:


– 1 kg carne miel


– 1/4 kg ceapa verde


– 1/4 kg usturoi verde


– verdeata


– 1/4 l sos de rosii


– o lingura faina


– o ceasca ulei


– sare, o lingura otet


Mod de preparare:


Se curata ceapa si usturoiul, se spala foarte bine si se taie in bucati de 4-5 cm lungime. Se pun intr-un vas si se oparesc cu apa clocotita. Dupa câteva minute, se scot si se calesc putin in ulei fierbinte. In aceeasi grasime se calesc apoi bucatile de carne. Intr-un vas, se pun carnea, verdeturile calite, se acopera cu apa calda sau supa. Se adauga sosul de rosii, faina dezlegata cu putina apa, sare. Se pune vasul o ora in cuptorul fierbinte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS