De acum inainte, frunzele de tutun nu se mai fumeaza, ci se… manânca. Mai nou, tutunul intra in bucatarie, in ceea ce ar putea parea un joc provocator. Insa nu este deloc asa, dimpotriva, aceasta combinatie pare a fi extrem de potrivita. Astfel, aflam ca frunza de tutun ofera un gust formidabil mierii de salcâm si ca asigura prospetime brânzei de capra pe care ati uitat-o de mult timp in frigider. Cei care au adus tutunul in bucatarie au fost membrii clubului „Amici del Toscano“, cu ocazia manifestatiei „Vinoforum“, ce are loc in aceste zile la Roma. Evenimentul a fost coordonat de bucatarul Fabio Baldassare. „Acest experiment face cu siguranta parte din arta culinara si de aceea am acceptat, cu prudenta de rigoare, aceasta noua aroma pentru mâncaruri“, a spus Baldassare. Bucatarul a avut astfel curaj sa prezinte mierea aromatizata cu tabac pe inghetata oferita ca si garnitura la foie gras, reteta sa bucurându-se de mare succes printre cei prezenti. (D.P.)
Tutunul – ingredient in gastronomie
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei