23.4 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Vă ciondăniţi de la nimicuri cu partenerul de suflet şi, în loc să aplanaţi disputa cu un pic de umor, turnaţi mai departe gaz pe foc, pentru că vreţi neapărat să aveţi ultimul cuvânt. Celălalt va trece multe cu vederea, de dragul dumneavoastră, dar agresivitatea tonului şi violenţa limbajului nu vor fi uşor de tolerat.

Taur

Deşi abia a început săptămâna, nu vă gândiţi decât la treburile de la serviciu. Poate se apropie o întrevedere importantă cu un superior, cu reprezentantul unei instituţii, cu un specialist şi vă pregătiţi bine înainte, ca să lăsaţi o impresie excelentă despre cunoştinţele şi experienţa dumneavoastră.

Gemeni

Comunicaţi cu o persoană a cărei prezenţă nu vă stimulează la dialog. Ori vorbeşte prea mult şi nu găsiţi nici un minut liber să spuneţi şi dumneavoastră ceva, ori vă bate la cap cu chestiuni care nu vă interesează. Aproape că nu-i mai daţi atenţie după câteva minute de conversaţie, lăsându-l să vorbească singur, pentru că nu suportaţi discuţiile bazate pe monolog.

 

Rac

Sunteţi dornic de mişcare, de sport, de aventură, încât veţi accepta orice ocazie ce vă poate satisface aceste dorinţe. Riscul unor conflicte între prieteni creşte, dar e posibil să vă placă, pentru că vă stimulează din plin nevoia de comunicare. Aveţi alături un prieten care vă molipseşte de dinamism.

Leu

Profitaţi de banalitatea acestei zile pentru a vă ocupa de unele aspecte pur intelectuale: citiţi, studiaţi, puneţi mâna pe o carte, urmăriţi un documentar, daţi un telefon unui amic pentru a-i cere o părere, deci ziua poate avea urmări dintre cele mai bune dacă vă puneţi mintea la treabă.

Fecioară

Certurile din cuplu provin de la diferenţe de opinii şi de idei, deci nu ar trebui să le daţi prea multă atenţie. Pot fi uşor aplanate dacă puneţi iubirea în prim- plan şi dacă treceţi cu vederea ceea ce nu vă place. Cineva trebuie să se sacrifice, să tacă şi să înghită, ca atare nu căutaţi nod în papură gata să criticaţi şi să-i arătaţi partenerului unde nu are dreptate, ci mai bine vă faceţi că nici n-aţi auzit.

Balanţă

Sunteţi copleşit de stări contradictorii, oscilaţi sus-jos pe parcursul zilei, încât lumea nu vă mai înţelege deloc: sunteţi trist sau vesel, optimist sau pesimist? Nu sunteţi găsit de la o oră la alta în aceeaşi pasă emoţională, ci mereu altfel. Parcă nu ştiţi să vă bucuraţi pe deplin de partea bună a lucrurilor.

Scorpion

Când e vorba de persoana iubită, sunteţi dispus la orice doar ca s-o vedeţi fericită. Are nevoie de ajutorul dumneavoastră, de un anumit serviciu, de un sfat concret la greu, şi veţi fi lângă ea la prima strigare. Numai prin intervenţia dumneavoastră îşi va recăpăta liniştea şi optimismul, iar dumneavoastră veţi fi extrem de mulţumit că aţi putut contribui, chiar dacă vă abandonaţi propriile preocupări pentru asta.

Săgetător

Nu vă mai simţiţi atât de sigur de o anumită stare de lucruri, a apărut ceva care v-a aruncat în aer toată liniştea. Vă tot gândiţi ce ar fi de făcut să scăpaţi de această situaţie şi găsiţi că ideea cea mai bună ar fi să renunţaţi la tot, să puneţi punct aici, să abandonaţi calea aceasta care nu mai duce nicăieri.

Capricorn

Viitorul sună bine… Se deschide în faţa dumneavoastră o perspectivă îmbucurătoare şi abia aşteptaţi să ajungeţi la capătul acestui drum. Totul înaintează repede, uşor, de la sine şi vă bucuraţi de susţinerea unui grup de persoane care crede în visul dumneavoastră. Dacă sunteţi stimulat sincer de prieteni să mergeţi mai departe, parcă prindeţi şi mai mult curaj, astfel încât veţi ajunge rapid la ţelul propus.

Vărsător

Când e vorba de dreptate, prindeţi un curaj nebun pentru a demonstra că adevărul e la dumneavoastră. Sunteţi implicat într-un conflict din care cineva are de pierdut, şi dacă e vorba de propriile interese sau de ale persoanei dragi, sunteţi gata de orice pentru a recăpăta ce vi se cuvine.

Peşti

Din cauza nervilor, azi unele drumuri se pot separa, deci aveţi grijă în ce conflicte vă implicaţi şi cât de radicale vă sunt deciziile. Aţi putea spune un „adio“ fără drept de apel, la primul impuls, ca pe urmă să regretaţi că aţi fost atât de tranşant. Nu vă exprimaţi azi ultimul cuvânt în nici o acţiune, ci mai amânaţi verdictele finale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS