23.4 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Este o zi în care sunteţi stimulat să faceţi orice, numai să nu staţi locului nici o clipă. Mereu apare ceva nou, vă implicaţi în activităţi multiple, cu o dorinţă fantastică de a acţiona, de a lucra, de a vă mişca. Ar fi o zi perfectă pentru sport sau pentru muncă, unde aţi putea ajunge la performanţe notabile.

Taur

Familia este alături de dumneavoastră orice ar fi şi simţiţi din partea celor dragi o anume susţinere. Partenerul de viaţă, părinţii şi copiii sunt mândri de dumneavoastră şi vă privesc cu admiraţie, pentru că aţi ajuns într-un punct în care vă prezentaţi roadele muncii cu satisfacţie.

Gemeni

Aveţi la dispoziţie o sumă importantă şi sunteţi tentat să faceţi o achiziţie de care să beneficieze toată familia. Veniţi acasă cu o surpriză şi le prezentaţi celor dragi cadoul dumneavoastră, pe care îl vor primi cu braţele deschise. Ceea ce le oferiţi le aduce nu numai bucurie, ci şi confort.

Rac

Priviţi spre viitor cu încredere, pentru că aveţi convingerea că un ţel va fi într-o zi atins. Aveţi toate mijloacele pentru a ajunge acolo, doar că drumul este lung şi vă va solicita la maximum. Începeţi de pe acum să construiţi visul cel mare.

Leu

Dacă tovarăşii dumneavoastră de muncă sunt cu gândul aiurea, nu trebuie să vă lăsaţi influenţat de atitudinea lor superficială, ci asumaţi-vă sarcinile. Ei n-au decât să se joace cu imaginea lor, dar dumneavoastră nu vă permiteţi să vă ştirbiţi reputaţia.

Fecioară

Ar fi mai bine să puneţi punct unui proiect. Sensul lui a fost pierdut pe parcurs şi a-l duce mai departe nu ar fi decât un consum inutil de timp şi de energie. Încheiaţi, dar nu înainte de a mai trece totul odată în revistă, ca să descoperiţi unde aţi fost îndrumat greşit.

Balanţă

Nu vă place felul în care vă priveşte persoana iubită, vă pune la îndoială bunele intenţii şi sentimentele. Consideraţi că îi oferiţi suficiente motive de încredere. Veţi începe să o priviţi cu circumspecţie, temându-vă ca răceala aceasta ascunde gesturi incorecte din partea ei.

Scorpion

Aveţi grijă ce spuneţi azi, pentru că aveţi o atitudine ostilă faţă de restul lumii. Aţi putea da naştere unor scandaluri. Dumneavoastră sunteţi cel care le declanşează, le întreţine şi le duce la paroxism, rănind şi jignind multă lume.

Săgetător

Dacă aveţi un vis, nu staţi pasiv. Visul dumneavoastră cere eforturi, implicare şi multă voinţă.

Până la atingerea idealului, drumul e înţesat de oprelişti şi de concurenţi care vizează acelaşi scop final. Luptaţi pentru ceea ce vreţi să obţineţi!

Capricorn

Într-un moment de neatenţie, aţi putea declanşa o furtună. Renunţaţi la tot ceea ce aţi clădit până acum pentru a lua totul de la zero, cu mai multă atenţie. O critică dură venită de la un superior vă va aduce cu picioarele pe pământ.

Vărsător

Prietenii sunt importanţi pentru dumneavoastră şi veţi fi căutat mereu de cineva. Unii vă sunt superiori ca vârstă, deci aveţi grijă cum le vorbiţi, alţii sunt nişte puşti pe care vă permiteţi să-i trataţi amical.

Vă plac anturajele numeroase, pentru că discuţiile se vor lega uşor.

Peşti

Primiţi o informaţie de care aveaţi nevoie sau un prieten vă scoate din impas.

Cel care vă sare azi în ajutor v-a câştigat pentru totdeauna recunoştinţa şi prietenia. În astfel de momente descoperiţi care dintre prietenii dumneavoastră vă sunt alături.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS