23.4 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinWill Smith, la casa de toleranţă

Will Smith, la casa de toleranţă

Will Smith este din ce în ce mai des subiectul unor scandaluri mediatice. În ultimele zile, Will s-a confruntat cu un zvon răspândit pe internet de patroana unui bordel din Manhattan. Femeia povesteşte despre vizitele pe care vedeta americană le face la casa de toleranţă pe care ea o conduce.

Aceasta povesteşte că are 14 angajate şi doi angajaţi bărbaţi, compania celor din urmă fiind solicitată frecvent de starul din „Băieţi Răi“. Smith a negat aceste zvonuri, dar ele se suprapun altei acuzaţii similare aduse în august 2007.

El a fost bănuit de o relaţie cu impresarul sportiv Martin Campbell, a cărui soţie a negat orice zvonuri, insistând că sunt doar acuzaţii nefondate din partea unor persoane răuvoitoare. Noua ştire apare în condiţiile în care Smith şi-ar fi dorit să se retragă pentru moment din vizorul presei, după ce la începutul lunii trecute ţinuse din nou prima pagină a ziarelor.

Ca urmare a strânsei sale prietenii cu familia lui Tom Cruise, cunoscut scientolog, Will a fost bănuit de aderarea la această religie. Starul a negat implicarea sa în acest curent, chiar dacă admite includerea unor învăţături scientologice în programa şcolii sale particulare nou-înfiinţate.

„Poţi alătura diferite părţi din lucrurile care îţi plac. Cred că ideile scientologiei sunt geniale, revoluţionare şi nonreligioase“, a declarat Will Smith în cadrul unei emisiuni televizate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU