29.5 C
Craiova
sâmbătă, 28 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinProgramul filmelor la 3D Colours Cinema în săptămâna 8-14 noiembrie

Programul filmelor la 3D Colours Cinema în săptămâna 8-14 noiembrie

Vineri 8 noiembrie
Stă să plouă cu chiftele 2 – 3D dublat: 14:00
Prisoners: 15:00
Escape Plan: 16:40
Captain Phillips: 18:00
THOR: The Dark World – 3D: 19:00, 21:20
Ender’s Game: 20:40

Sâmbătă 9 noiembrie
Stă să plouă cu chiftele 2 – 3D dublat: 11:00, 12:40
Ender’s Game: 12:30, 20:40
THOR: The Dark World – 3D: 14:20, 19:00, 21:20
Prisoners: 15:00
Escape Plan: 16:40
Captain Phillips:18:00

Duminică 10 noiembrie
Stă să plouă cu chiftele 2 – 3D dublat: 11:00, 13:00
Prisoners: 14:00
Escape Plan: 15:30
Captain Phillips: 17:00
THOR: The Dark World – 3D: 18:00, 20:20
Ender’s Game: 19:40

Luni 11 noiembrie
Stă să plouă cu chiftele 2 – 3D dublat: 14:00
Prisoners: 15:00
Escape Plan: 16:40
Captain Phillips: 18:00
THOR: The Dark World – 3D: 19:00, 21:20
Ender’s Game: 20:40

Marţi 12 noiembrie
Stă să plouă cu chiftele 2 – 3D dublat: 14:00
Prisoners: 15:00
Escape Plan: 16:40
Captain Phillips: 18:00
THOR: The Dark World – 3D: 19:00, 21:20
Ender’s Game: 20:40

Miercuri 13 noiembrie
Ender’s Game: 12:30, 16:40
Stă să plouă cu chiftele 2 – 3D dublat: 12:40
THOR: The Dark World – 3D: 14:20, 19:00, 21:20
Prisoners: 15:00
Captain Phillips: 18:00
The Counselor – AVANPREMIERĂ: 20:40

Joi 14 noiembrie
Ender’s Game: 12:30, 16:40
Stă să plouă cu chiftele 2 – 3D dublat: 12:40
THOR: The Dark World – 3D: 14:20, 19:00, 21:20
Prisoners: 15:00
Captain Phillips: 18:00
The Counselor – AVANPREMIERĂ: 20:40


THOR: The Dark World / Thor: Întunericul 3D
Regia: Alan Taylor
Cu: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Anthony Hopkins, Tom Hiddleston, Idris Elba
Durata: 112 minute
Gen: Acţiune, Aventuri, Fantastic

Thor trebuie să salveze Pământul şi Cele Nouă Regate de un inamic redutabil, gata să-şi subordoneze întreg universul. După evenimentele din Thor şi The Avengers, zeul luptă pentru a reinstaura ordinea în cosmos, însă o străveche rasă în frunte cu răzbunătorul Malekith se întoarce pentru a trimite Universul înapoi în întuneric. Confruntat cu un duşman pe care nici măcar Odin şi Asgardul nu-l pot opri, Thor se aruncă într-una dintre cele mai periculoase şi mai personale aventuri de până acum, care-l va readuce lângă Jane Foster şi care îl va forţa să sacrifice totul pentru a salva omenirea. Urmăriţi trailer-ul.

The Counselor / Avocatul – AVANPREMIERĂ
Regia: Ridley Scott
Cu: Brad Pitt, Penélope Cruz, Javier Bardem, Cameron Diaz, Michael Fassbender
Durata: 117 minute
Gen: Crimă, Dramă, Thriller

Un avocat disperat să facă rost într-un timp cât mai scurt de o sumă mare de bani intră într-o periculoasă combinaţie ce implică distribuţia de droguri. Planul său nu numai că nu funcţionează, dar îl aduce pe muchie de cuţit, fiind nevoit să lupte din răsputeri pentru a-şi salva viaţa. Urmăriţi trailer-ul.

Escape plan: Testul suprem
Regia : Mikael Håfström
Cu: Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone
Durata: 116 minute
Gen: Acţiune, Mister, Thriller

Ray Breslin (Sylvester Stallone) este cel mai bun expert în probleme de securitate în cadrul închisorilor – acesta le construieşte, le securizează şi, cel mai important, le testează încercând să evadeze din ele. Ray este plătit cu foarte mulţi bani pentru a înscena evadări din cele mai bine păzite închisori, iar de-a lungul timpului a fost închis în penitenciare de maximă securitate, conduse de Biroul Federal al Penitenciarelor, reuşind să scape de fiecare dată. Atunci când Ray şi partenerii săi de B & C Security, Abigail (Amy Ryan), Hush (Curtis “50 Cent” Jackson) şi Lester (Vincent D’Onofrio) primesc de două ori mai mulţi bani pentru a evalua Mormântul, o închisoare privată de maximă securitate construită conform principiilor lui Breslin, el nu poate să nu accepte o astfel de provocare. Pentru a simula o încarcerare reală, localizarea închisorii va rămâne necunoscută, iar Breslin nu va putea comunica în nici un fel cu echipa lui. Odată ajuns înăuntru, Breslin descoperă că Mormântul este clădire cu tehnologie de ultimă oră, unde sunt închişi unii dintre cei mai periculoşi criminali ai lumii. Un labirint nesfârşit de celule cu pereţi de sticlă, aflate în permanent sub supraveghere video şi înţesată cu gardieni mascaţi, înarmaţi până în dinţi, Mormântul pare să nu permită nici un fel de scăpare. Şi cum nu se putea mai rău, gardianul Willard Hobbes (Jim Caviezel), caracterizat de un sadism ieşit din comun, pare că şi-a stabilit propria misiune: aceea de a-i distruge pe deţinuţii care nu se supun regulilor lui, aşa cum este şi Breslin. Şi este în stare să nu se dea înlături de la nimic pentru asta. Atunci când Breslin încearcă să folosească codul de evacuare presetat pentru a se elibera, Hobbes pretinde că nu ştie despre ce este vorba. Realizând că i s-a întins o capcană, Breslin nu are de ales şi se vede nevoit să apeleze la misteriosul Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger) pentru a-l ajuta să supravieţuiască violenţei şi uneltirilor din Mormânt. Urmăriţi trailer-ul.
   
Cloudy with a Chance of Meatballs 2 / Stă să plouă cu chiftele 2
Regia: Cody Cameron, Kris Pearn
Cu: Anna Faris, Bill Hader, James Caan, Will Forte
Durata: 95 minute
Gen: Animaţie

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 continuă acţiunea comediei de mare succes Cloudy with a Chance of Meatballs. Flint Lockwood era convins că omenirea e salvată atunci când îşi distrusese propria invenţie – maşinăria care transformă apa în mâncare, provocând ploi cu chiftele şi tornade de spaghetti. Curând, însă, Flint descoperă că maşinăria e încă funcţională şi produce nişte creaturi mutante, o combinaţie între animale şi alimente. Însoţit de prietenii săi, el porneşte într-o aventură periculoasă, pentru a salva omenirea – din nou! Urmăriţi trailer-ul.

Captain Phillips / Căpitanul Phillips
Regia: Paul Greengrass
Cu: Tom Hanks, Catherine Keener, Barkhad Abdirahman
Durata: 134 minute
Gen: Biografic, Crimă, Thriller

Tom Hanks este căpitanul Richard Phillips, a cărui navă de transport MV Maersk Alabama a fost deturnată de piraţii somalezi în anul 2009, devenind prima navă de transport americană capturată de piraţi în ultimele două secole. Filmul regizat de Paul Greengrass prezintă evenimentele tragice petrecute la bordul navei şi încercările disperate ale armatei SUA de a salva echipajul condus de căpitanul Phillips. La baza filmului se află cartea acestuia, „Datoria unui căpitan: Piraţi somalezi, soldaţi americani şi zile periculoase pe mare”. Urmăriţi trailer-ul.

Ender’s Game / Jocul lui Ender
Regia : Gavin Hood
Cu: Harrison Ford, Abigail Breslin, Ben Kingsley, Asa Butterfield
Durata: 115 minute
Gen: Acţiune, Aventuri, SF

În viitorul apropiat, o rasă ostilă de extratereştri (numită The Formics) a atacat Pământul. În lipsa iniţiativei eroice a Comandantului Flotei Internaţionale, Mazer Rackham (Ben Kingsley), totul ar fi fost pierdut. Pregătindu-se pentru viitorul atac, foarte apreciatul colonel Graff (Harrison Ford) şi Academia Militară Internaţională pregătesc doar cei mai buni copii pentru a-l găsi pe noul Mazer. Ender Wiggin (Asa Butterfield), un băiat timid, dar un tactician extraordinar, este retras de la şcoala sa pentru a se alătura elitei. Odată ajuns la Şcoala de Război, Ender învaţă rapid şi cu uşurinţă dificile jocuri de luptă, evidenţiindu-se şi câştigând respectul colegilor. Ender este în scurtă vreme luat în vizor de Graff ca viitoarea speranţă militară a Pământului şi este promovat către Şcoala de Comandanţi. Aici este antrenat de Mazer Rickham în persoană, pentru a-i conduce apoi de soldaţi într-o bătălie epică ce va hotărî soarta Pământului şi va salva rasa umană. Urmăriţi trailer-ul.

Prisoners / Prizonieri
Regia: Denis Villeneuve
Cu: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis, Maria Bello
Durata: 153 minute
Gen: Crimă, Dramă, Thriller

Cât de departe ai merge pentru a-ţi proteja familia? Keller Dover (Hugh Jackman) trăieşte cele mai cumplite momente prin care poate trece un părinte. Fiica lui în vârstă de doar 6 ani şi prietena acesteia au fost răpite, iar singura pistă despre identitatea vinovaţilor nu pare să ducă nicăieri. Detectivul Loki (Jake Gyllenhaal) arestează un suspect, însă, din lipsă de probe, acesta este eliberat. Pe măsură ce timpul trece, şansele de supravieţuire ale micuţelor scad, iar poliţia nu are o pistă clară. Aşadar, Dover decide să acţioneze de unul singur. Până unde este dispus să ajungă un tată disperat să-şi salveze copilul, rămâne să descoperiţi urmărind filmul Prizonieri, din 18 octombrie, pe marile ecrane. Urmăriţi trailer-ul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS