Ingrediente:
4 pulpe cu os, 4 ardei graşi galbeni, 2 cepe, 3 linguri ulei, 2 linguri bulion, sare, piper, pătrunjel, pentru decor.
Mod de preparare:
Aşezaţi carnea de pui într-un vas uns cu ulei, condimentaţi cu sare şi piper, turnaţi puţină apă şi bulionul. Daţi la cuptor, la foc mediu, până scade apa şi se rumenesc pulpele.
În două linguri de ulei încins, căliţi ceapa tăiată julien, până devine sticloasă, apoi adăugaţi ardeii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi fâşii. Lăsaţi pe foc până se înmoaie ardeii şi asezonaţi cu sare şi piper, după gust. Mai ţineţi vasul pe foc 5 minute, să se combine aromele.
Serviţi pulpele cu garnitură de ardei şi decoraţi cu pătrunjel proaspăt.