17.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCe poți face ca să nu plătești suprataxa la bagajul de cală

Ce poți face ca să nu plătești suprataxa la bagajul de cală

Gel Rodriguez, din Filipine, a găsit o metodă ingenioasă ca să evite să plătească în plus pentru bagajul de cală, care depășise limita admisă de greutate, potrivit Daily Mail.

Pasagera s-a hotărât să poarte 2,5 kilograme de haine după ce bagajul de transport a depășit greutatea maximă admisă de șapte kilograme. Gel Rodriguez s-a îmbrăcat cu mai multe perechi de pantaloni, cămăși și tricouri cu scopul de a se încadra în limita de greutate admisă pentru bagaj. În ciuda soluției sale geniale pentru a evita să plătească excesul de bagaje, filipineza a declarat că nu va mai încerca niciodată să se îmbrace cu mai multe perechi de haine la aeroport, spunând ca i-a fost foarte cald.

În urmă cu un an, un pasager în vârstă de 22 de ani a fost arestat după ce a încercat să se îmbarce într-un avion „îmbrăcat cu prea multe haine“. Bărbatul călătorea dinspre Islanda spre Anglia, când şi-a dat seama că greutatea bagajului său depăşeşte limita impusă de compania aeriană, scrie cotidianul britanic The Mirror.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS