21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Câinele patinator din New York

(VIDEO) Câinele patinator din New York

Patinatorii aflați la Wollman Rink din Central Park, New York, au privit cu uimire, miercuri dimineața, cum un câine se dădea pe gheață pe propriile sale două patine. Dând din coadă, și-a făcut drum în jurul gheții, ocolind chiar obstacolele spre încântarea privitorilor, potrivit www.timeout.com.

Câinele, Benny, în vârstă de opt ani, un laborator galben, îmbrăcat cu o vestă albastră cu numele sponsorilor săi — Ocu-GLO și Animal Necessity, a alunecat pe gheață pe cele două picioare din față. Picioarele din spate au făcut cea mai mare parte a împingerii. A fost o priveliște de privit.

Locuitorul blănos din Las Vegas și-a făcut debutul în New York pe unul dintre cele mai emblematice patinoare din lume. Călătoria sa face parte din turneul de sensibilizare pentru Fundația Vision for Animals, care își propune să îmbunătățească calitatea vieții animalelor prin promovarea sănătății ochilor prin știință și educație.

În cariera sa pe gheață, Benny nu este străin de marile patinoare. El a patinat pentru Vegas Golden Knights din Liga Națională de Hochei, precum și la Campionatele de patinaj din SUA. Dar asta nu este tot ce poate face. Benny poate executa peste 100 de trucuri, inclusiv să meargă pe un skateboard.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS