15.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDivorț cu năbădăi pentru Kevin Costner

Divorț cu năbădăi pentru Kevin Costner

Un nou divorț cu scandal la Holywood! Soția lui Kevin Costner nu vrea să părăsească „palatul conjugal“, așa cum era prevăzut în acordul prenupțial. În plus, aceasta cere, pentru cei tre copii pe care îi au împreună, o pensie alimentară exorbitantă, scrie TV Mania.

Christine Baumgartner, de 49 de ani, fostă designer de genți, a intentat divorț de Kevin Costner, după 18 ani de căsnicie. Cei doi au trei copii împreună: Cayden, 16 ani, Hayes, 14 ani, și Grace, 13 ani. Motivul invocat au fost clasicele „diferențe ireconciliabile”.

Acum, cei doi au ajuns la o dispută care a depășit limitele respectului. Baumgartner și Costner au încheiat, înaintea nunții din 2004, un contract prenupțial. Baumgartner însă refuză să părăsească domiciului conjugal – o vilă de 145 de milioane de dolari din Santa Barbara.

Kevin Costner s-a plâns deja instanței că, deși el a respectat partea lui de contract și i-a oferit 1,2 milioane de dolari, ea nu se lasă dusă din casă. Mai mult, o acuză pe Christine că a cheltuit fără acordul lui aproape 100.000 de dolari, de pe un card de credit comun.

Baumgartner susține că „nu exisă bază legală” pentru ca ea și cei trei copii să fie dați afară din casă. Mai cere o pensie alimentară exorbitantă, de 248.000 de dolari pe lună! Suma ar fi necesară, susține ea, pentru menținerea stilului de viață cu care au fost obișnuiți cei trei copii și „este mai mică decât ce ar fi necesar”.

Citește și: Cod galben şi portocaliu de ploi și vijelii pentru trei sferturi din țară, până luni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS