7 C
Craiova
vineri, 31 ianuarie, 2025
Știri de ultima orăMagazinRetete culinarePaste cu sos de smântână şi usturoi

Paste cu sos de smântână şi usturoi

Ingrediente: 5-6 căţei de usturoi zdrobiţi, 6 linguri unt, 400 g smântână, 150 g parmezan, 2 linguriţe făină, 300 g paste, sare, piper

Mod de preparare:

Fierbe pastele al dente.

Topeşte untul într-o tigaie, pune usturoiul şi  smântâna şi lasă să dea în clocot. Încorporează parmezanul ras şi potriveşte de sare şi piper.

Adaugă făina, după ce mai înainte o amesteci cu o lingură de smântână.

Amestecă sosul continuu până când se îngroaşă. Încorpozează pastele, omogenizează şi serveşte.

(sursa: clickpoftabuna.ro)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS