Blat: 3 ouă, 6 linguri zahăr, 3 linguri ulei, 3 linguri lapte, 1 linguriță praf de copt, 5 linguri făină, esență de vanilie
Crema: 400 ml lapte, 1 pachet cu praf de budincă de căpșuni, 3 linguri zahăr
Decor: 1 plic gelatină roșie pentru decor, 5-6 linguri nucă de cocos
Mod de preparare:
Se bat albușurile spumă cu zahărul, se adaugă gălbenușurile, uleiul, laptele, esența și se amestecă ușor.
La final se încorporează făina amestecată cu praful de copt. Aluatul obținut se pune într-o tava unsă cu ulei și tapetată cu făină și se coace 20-25 minute la foc potrivit.
După ce se răcește blatul, se decupează formele de inimioare.
Se prepară budinca și se lasă să se răcească puțin.
Fiecare inimioară se taie in două pe orizontală și se umple cu budincă, îmbrăcând și marginile, apoi se tăvălește prin nuca de cocos. Deasupra se toarnă jeleul pregătit conform instrucțiunilor de pe pachet.
(sursa: bucataras.ro)