14 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCâştigătorul unui premiu fabulos la loterie o dă în judecată pe fosta soţie pentru că nu şi-a ţinut gura

Câştigătorul unui premiu fabulos la loterie o dă în judecată pe fosta soţie pentru că nu şi-a ţinut gura

Un bărbat din Maine a câștigat la loteria Mega Millions 1,35 miliarde de dolari în ianuarie, acesta fiind al patrulea cel mai mare câștig din toate timpurile. Acum el o dă în judecată pe fosta sa parteneră, cu care are o fiică, după ce aceasta ar fi încălcat un acord de confidențialitate, spunând rudelor despre câştigul pe care bărbatul vroia să-l ţină secret.

Bărbatul a cumpărat biletul câștigător pe 13 ianuarie și a ales să ia banii într-o singură tranşă, nu în rate lunare pe o perioadă de 30 de ani.

El i-a cerut femeii să semneze un acord prin care se angaja să păstreze secretul până în iunie 2032, când fiica lor ar fi împlinit 18 ani.

Loteria din Maine a făcut publică câștigarea premiului pe 22 februarie, la aproape șase săptămâni după extragere. Identitatea câștigătorului a rămas secretă, chiar și pentru oficialii loteriei.

Cu toate acestea, în timpul unor convorbii telefonice cu părinţii săi, femeia ar fi dezvăluit câştigul la loterie al fostului partener. Şi sora bărbatului a fost pusă la curent.

Într-un timp relativ scurt, vestea s-a răspândit, iar bărbatul și-a dat seama că o mulțime de persoane știau despre norocul care l-a lovit. Potrivit plângerii înaintate în justiție, el spune că acest lucru l-a făcut să se simtă vulnerabil, expus la pericole și fraude.

Bărbatul şi-a dat în judecată fosta parteneră de viaţă, încearcă să afle câte persoane au aflat despre câştigul său fabulos şi îi cere acesteia daune compensatorii „într-o sumă care urmează să fie stabilită la proces, dar nu mai puțin de 100.000 USD“ pentru fiecare persoană înştiinţată fără voia lui.

Citește şi: Un mort şi un rănit în ciocnirea între un autoturism şi un TIR

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS