12.9 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO femeie geloasă și-a stropit soțul cu alcool și i-a dat foc

O femeie geloasă și-a stropit soțul cu alcool și i-a dat foc

O femeie geloasă și-a stropit soțul cu alcool și i-a dat foc. Bărbatul a suferit arsuri pe 92 la sută din corp și a murit în spital, după câteva zile de suferință. Cei doi erau împreună de 30 de ani.

Tragedia a fost suprinsă de camera de luat vederi din magazinul pe care cuplul îl avea într-o piață din Rio de Janeiro. După atac, dar înainte ca soțul ei să moară, femeia a declarat presei că a comis fapta pentru a se autoapăra. Dar abuzul despre care vorbește nu a fost înregistrat de camere.

Femeia a fost eliberată la câteva ore după arestare, deoarece instanța nu a decis încă asupra cererii de arestare preventivă a poliției. 

„Ceea ce spune ea nu este ceea ce arată imaginile. În imagine apare victima stând pe un scaun. Ea sosește, aruncă lichidul și îi dă foc. Nu se afla în acel moment într-o situație vulnerabilă, nu se afla într-o situație în care să fie atacată iminent. Dimpotrivă, după cum am spus, el stătea și nu reprezenta niciun risc pentru integritatea ei fizică în acel moment”, a declarat poliția.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, unde a primit tratament pentru arsuri care acopereau 92 la sută din corp. A murit după patru zile de suferință.

Femei a fost acuzată inițial de tentativă de omor. După moartea bărbatului, fapta ei a fost reîncadrată drept crimă prin mijloace crude, în conformitate cu legislația braziliană. Terminologia este folosită pentru a defini acele omucideri în care ucigașii provoacă o „suferință intensă și inutilă victimelor lor pentru a obține cele dorite”. Se încadrează aici agresorii care folosesc tortura, focul sau își asfixiază victimele.

Citește și: Un şofer băut a intrat cu maşina în vitrina unui magazin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS