18.4 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Gemeni născuţi în ani diferiţi

(VIDEO) Gemeni născuţi în ani diferiţi

-

A fost o zi de naștere memorabilă pentru un tată din New Jersey în acest weekend, după ce fii lui s-au născut în ani diferiţi.

Billy Humphrey, care a împlinit duminică 36 de ani, din Merchantville, New Jersey, şi-a primit fii gemeni în ajun și în ziua de Anul Nou.

„Am fost foarte încântat de a avea băieții de ziua mea”, a spus Billy Humphrey pentru „Good Morning America”. „Eram nerăbdător. Nu eram sigur dacă vor veni azi sau nu. Să am unul dintre ei chiar de ziua mea a fost o mare binecuvântare și un cadou”.
Eve Humphrey, de 34 de ani, a spus că a mers la Spitalul Virtua Voorhees din Voorhees, New Jersey, cu o zi înainte. A fost trimisă acasă după o alarmă falsă. S-a întors a doua zi după ce i s-a spart apa.

„Mi s-a rupt apa. Și am zis: „La mulți ani. Cred că trebuie să merg la spital”, și-a amintit mama a trei copii și profesor de biologie.

Până duminică seara, Eve Humphrey era în travaliu. Cuplul l-a întâmpinat pentru prima dată pe copilul Ezra la ora 23:48. pe 31 decembrie. Fratele său geamăn Ezekiel s-a născut la 12:28 a.m. pe 1 ianuarie. Băieții nu s-au născut doar în zile diferite, ci și în ani diferiți, unul în 2023 și celălalt în 2024.

„Au deja personalități foarte diferite și arată diferit de la început”, a spus Eve Humphrey, adăugând că Ezra pare a fi mai calm, în timp ce Ezekiel este mai energic.

Familia speră să fie externată din spital încă de marți, când gemenii se vor alătura apoi fratelui lor mai mare Ezechia, care întâmplător va împlini 3 ani pe 3 ianuarie.

Citeşte şi: (VIDEO) Primul transplant parţial de inimă la un bebeluş

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Autoritățile fac pregătiri pentru a face față unei viituri...

”Apele Române” au anunţat că 1.000 de saci de...

ȘTIRI GdS