34.5 C
Craiova
sâmbătă, 29 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinActor care a jucat în „Pirații din Caraibe“, ucis de un rechin

Actor care a jucat în „Pirații din Caraibe“, ucis de un rechin

Actorul Tamayo Perry a murit după ce a fost atacat de un rechin în timp ce făcea surfing în Hawaii. Actorul, cunoscut pentru rolurile din filmele „Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi” și „Îngerii lui Charlie”, lucra și ca salvamar și instructor de surfing.

Actorul de 49 de ani, a fost atacat în apropiere de Goat Island, duminică după-amiază, conform Sky News.

Incidentul a fost raportat de un martor.

Serviciile de urgență au sosit la fața locului ,pe plaja Malaekahana, la ora locală 13.00. Salvatorii l-au adus la mal pe Perry – care era și salvamar și instructor de surfing pentru Ocean Safety – cu un jet-ski. Paramedicii nu l-au mai putut salva și au declarat decesul, a transmis Departamentul Serviciilor de Urgență din Honolulu.

Tamayo Perry și-a început cariera în Departamentul pentru Siguranța Oceanică din Honolulu în iulie 2016. Șeful interimar al instituției, Kurt Lager, a spus că Perry era „un salvamar iubit de toți”. „Era bine cunoscut pe coasta de nord. A fost un surfer profesionist cunoscut în întreaga lume”, a spus Lager.

„Personalitatea lui Tamayo era contagioasă și, pe cât de mult îl iubeau oamenii, el îi iubea pe toți și mai mult.” „Tamayo a fost un om al apei foarte iubit și foarte respectat”, a spus primarul din Honolulu, Rick Blangiardi. Acesta a spus că moartea lui Perry este „o pierdere tragică”.

Citește și: Un șofer beat a atacat cu cuțitul un polițist în vamă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS