34.5 C
Craiova
sâmbătă, 29 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn bărbat a făcut infarct când a aflat că a câştigat 6 milioane de dolari la cazinou

Un bărbat a făcut infarct când a aflat că a câştigat 6 milioane de dolari la cazinou

Un bărbat a făcut infarct când a aflat că a câştigat echivalentul a şase milioane de euro într-un cazinou din Singapore.

Momentul în care bărbatul a căzut pe podeaua cazinoului Marina Bay Sands, sâmbătă, a fost filmat şi a ajuns viral pe reţelele de socializare.

După ce şi-a primit jetoanele, bărbatul a început să sară de bucurie. Apoi s-a prăbușit, strângându-și pieptul. Persoanele prezente în cazinou au urmărit speriate cum membrii personalului încercau să-l resusciteze pe jucătorul căzut.

Bărbatul a fost internat în spital, iar acum starea lui de sănătate este stabilă. 

Cazinoul a anunţat, prin intermediul site-ului casinos.com, că bărbatul care a câştigat „a căzut inconștient în cazinou, dar este în viață și se recuperează”.

În aprilie, un jucător a trecut printr-o situaţie similară în Statele Unite. El a intrat în stop cardiac la o masă de blackjack din Las Vegas. El a murit șase luni mai târziu, la 48 de ani.

În 2002, un jucător a câștigat jackpot-ul de 15.200 de dolari la o mașină de sloturi de la Harrah’s din Atlantic City. La câteva momente după ce personalul i-a predat un cec de protecție bărbatului de 61 de ani, acesta a suferit un atac de cord fatal. A fost declarat mort în lounge-ul cazinoului câteva minute după.

Citeşte şi: Bărbat arestat preventiv după ce a pipăit o tânără pe stradă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS