19.5 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCeline Dion a cântat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice

Celine Dion a cântat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice

Céline Dion a cântat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, de vineri. Diva a declarat că este „extrem de bucuroasă” după prestaţia sa.

„Sunt onorată că am cântat în această seară la Ceremonia de deschidere a Parisului 2024, şi extrem de bucuroasă că m-am întors într-unul dintre oraşele mele preferate! Mai presus de toate, sunt atât de fericită să sărbătoresc aceşti sportivi extraordinari, cu toate poveştile lor de sacrificiu şi determinare, durere şi perseverenţă. Cu toţii v-aţi concentrat atât de mult asupra visului vostru şi, indiferent dacă veţi lua sau nu o medalie, sper că faptul că sunteţi aici înseamnă că visul vostru a devenit realitate!  Ar trebui să fiţi cu toţii foarte mândri, ştim cât de mult aţi muncit pentru a fi cei mai buni dintre cei buni. Rămâneţi concentraţi, continuaţi, inima mea este cu voi! – Celine xx…”, a scris solista în social media.

Ea a cântat piesa „L’Hymne à l’amour” a lui Édith Piaf după aprinderea flăcării olimpice. Cântecul este considerat un clasic francez şi este una dintre cele mai populare melodiii ale lui Piaf.

Dion a mai interpretat cântecul în 2015, în timpul ceremoniei de decernare a American Music Awards, în semn de omagiu pentru victimele atentatelor de la Paris din 13 noiembrie a aceluiaşi an.

Céline Dion, care suferă de sindromul persoanei rigide, o afecţiune neurologică care îi afectează vocea şi care a obligat-o să se retragă, nu mai urcase pe scenă din 8 martie 2020, la Newark, în Statele Unite.

Citește și: Cod galben de caniculă în 12 județe și București

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS