19.8 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO companie aeriană oferă femeilor posibilitatea să aleagă dacă vor să stea sau nu lângă bărbați în avion

O companie aeriană oferă femeilor posibilitatea să aleagă dacă vor să stea sau nu lângă bărbați în avion

Una dintre cele mai mari companii aeriene din India a lansat o nouă facilitate care permite călătoarelor să vadă unde stau alte femei atunci când selectează locurile pentru zborurile lor. Potrivit unui comentariu pentru CNN, compania low-cost IndiGo Airlines oferă această facilitate, cu titlu probă, pasagerilor de sex feminin care fac check-in online pentru zborurile lor.

Compania, fondată în 2006, operează mai mult de 2.000 de zboruri interne și internaționale pe zi în India.

În comentariul lor, cei de la IndiGo au declarat că facilitatea, care va fi disponibilă pentru femeile care călătoresc singure sau ca parte a unei rezervări de familie, se aliniază cu „#GirlPower ethos”.

Este prima politică de acest tip din industria aviatică și a fost adoptată în urma unui sondaj al companiei, prin care clientele au fost întrebate ce înseamnă pentru ele o călătorie confortabilă. Începând de luna viitoare, femeile vor vedea planul avionului, iar locurile ocupate de femei vor fi afișate cu roz, pentru a ajuta pasagerele să decidă unde vor să stea. Bărbații nu vor beneficia de această opțiune, ei vor putea vedea doar locurile disponibile pentru rezervare.

„Ne-am angajat să oferim o experiență de călătorie de neegalat pentru toți pasagerii noștri, iar această nouă opțiune este doar una dintre multele măsuri pe care le luăm pentru atingerea acestui obiectiv”, afirmă reprezentanții companiei. Opțiunea vă fi disponibilă pentru toate cele 2.000 de zboruri naționale și internaționale pe care le operează zilnic IndiGo.

Citește și: Un bărbat declarat din greșeală mort a devenit delicvent ca să arate autorităților că este viu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS