14.5 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn pescăruș a învăţat să fure pungi cu chipsuri dintr-un magazin

Un pescăruș a învăţat să fure pungi cu chipsuri dintr-un magazin

Un pescăruş numit „Steven Seagull” a învăţat să fure pungi cu chipsuri dintr-un magazin din Marea Britanie. Pasărea are chiar şi o aromă preferată şi împarte prada cu alte înaripate, scrie BBC.

Personalul magazinului Lyndale Central din Wyke Regis, Dorset, a pus afișe îndemnând clienții să “închidă ușa” în urma lor, în încercarea de a opri pescăruşul. Managerul magazinului, Stuart Harmer, a spus că pescăruşul viclean a furat aproximativ 30 de pungi cu chipsuri doar în ultimele două luni.

“Încerc să explic că am pierdut un stoc din cauza unui pescăruș – ei cred că este o glumă”. Harmer a spus că Steven „vine în magazin când ușile se deschid, își bagă capul după colțul ușii, înşfacă o pungă de chipsuri și zboară cu ea”.

Conform managerului, pescăruşului îi plac în mod deosebit chipsurile cu aromă de carne de vită la grătar. După ce fură pungile din magazin, le deschide cu ciocul şi mănâncă chipsurile pe străzi împreună cu prietenii săi cu pene.

“O mulțime de clienți l-au văzut făcând asta, nu este timid”, a explicat Harmer.

Personalul magazinului a pus afișe pentru a-i încuraja pe clienți să închidă ușa în spatele lor. Dar se pare că pescărușul a învăţat să o lovească cu ciocul pentru a o deschide.

Într-o încercare disperată de a-l opri pe pescăruşul hoț, personalul magazinului a pus pe raft pungi de chipsuri picante. , dar Steven Seagull le-a ignorat și a reușit să le găsească pe cele cu aroma lui preferată.

Citeşte şi: Incendiu la un cămin de bătrâni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS