20.9 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAzi este Ziua internațională a pisicilor

Azi este Ziua internațională a pisicilor

Având loc anual pe 8 august, Ziua Internațională a Pisicilor este o zi pentru a uni iubitorii de pisici de pe tot globul și a sărbători pisicile – împărtășindu-ne pasiunea pentru această specie fascinantă!

International Cat Care a fost custodele acestei zile speciale din 2020, care a fost creată inițial de Fondul Internațional pentru Bunăstarea Animalelor în 2002.

Prin tema din 2024 a acestei zile – „Celebrating Cats“ (#CelebrateCats) – International Cat Care îi invită pe toţi iubitorii de pisici din întreaga lume să i se alăture pentru a sărbători prietenele feline. Îi îndeamnă pe toţi cei care apreciază pisicile, inclusiv proprietarii de pisici şi profesioniştii veterinari, să creeze un moment pentru a celebra această specie şi legăturile unice pe care le avem cu ea, se arată pe site-ul https://icatcare.org/.
Cu aproximativ 600 de milioane de pisici în întreaga lume, atât deținute, cât și nedeținute, tema „Celebrating Cats” îi invită pe susținătorii pisicilor să se reunească și să-și împărtășească dragostea pentru pisici – stimulând un sentiment de comunitate și o pasiune comună pentru susținerea bunăstării lor.

Cum poți să #CelebrateCats

Distribuiți fotografii sau videoclipuri despre cum sărbătorești pisicile pentru Ziua Internațională a Pisicii, folosind #InternationalCatDay #CelebrateCats și etichetând @icatcare pe rețelele sociale
Sărbătorește-ți pisica petrecând puțin mai mult timp cu ea astăzi. Poate că le oferi o gustare preferată, o jucărie nouă. Joacă-te cu prietenul tău felin timp de cel puțin 5 minute.

Evidențiază modul în care sărbătorești pisicile la locul tău de muncă. De exemplu, clinicile veterinare care au obținut statutul de Clinică Cat Friendly sau modul în care cei care lucrează cu pisici neproprietate sunt capabili să îmbunătățească viața pisicilor aflate în îngrijirea lor

Purtați culoarea roz sau ceva cu tematică de pisică la lucru pentru a le arăta colegilor și clienților dvs. că susțineți Ziua Internațională a Pisicilor și sărbătoriți pisicile de pretutindeni

Fă o donație sau organizează o strângere de fonduri pentru organizația de caritate preferată pentru protecția pisicilor, cum ar fi International Cat Care, și încurajează-ți colegii, familia și prietenii iubitori de pisici să facă același lucru

Distribuie fotografii cu pisica ta sau cu o pisică care ți-a atins viața și ceea ce le face atât de speciale pentru tine. Conectează-te cu alți iubitori de pisici prin intermediul rețelelor sociale folosind #InternationalCatDay #CelebrateCats.

Citește și: Numărul copiilor sub un an care au murit în mediul rural în 2023, cu 40% mai mare decât cel din urban

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS