20.9 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Beyonce lansează o linie de whisky împreună cu Moët Hennessy

(VIDEO) Beyonce lansează o linie de whisky împreună cu Moët Hennessy

-

Beyonce și-a lansat propria marcă de whiskey în parteneriat cu Moët Hennessy, o importantă companie franțuzească de produse de lux.

Beyonce a adus laolaltă două nume dragi pentru a-și boteza brandul: Sir, cum îl cheamă pe băiețelul ei de șase ani. Și Davis, numele străbunicului ei.
Beyoncé a împărtășit știrea ținând în mână un pahar de whisky, numit SirDavis, într-o postare promoțională pe Instagram, cu legenda „DAVIS IN MY BONES” și un link către site-ul web al băuturii.

Beyoncé se alătură lui Mark Wahlberg, George Clooney și mai multor celebrități care își folosesc statutul pentru a ridica mărcile de lichior premium.

Pe măsură ce divizia de vinuri și băuturi spirtoase a LVMH se extinde pe piața americană de whisky, SirDavis servește și pentru a onora moștenirea lui Beyoncé. SirDavis poartă numele lui Davis Hogue, străbunicul lui Beyoncé, care a ascuns sticlele de whisky ca fermier în timpul prohibiţiei.

„Când am descoperit că străbunicul meu fusese un om strălucitor, mi s-a părut că dragostea mea pentru whisky era sortită”, a spus Beyoncé. „SirDavis este o modalitate pentru mine de a-i aduce un omagiu, unindu-ne printr-o nouă moștenire comună.”

Linia de whisky are sediul în Houston, orașul natal al lui Beyoncé. Fabricat și îmbuteliat în Texas, SirDavis marchează primul brand de băuturi spirtoase al lui Moët Hennessy dezvoltat de companie în întregime în SUA, potrivit CNBC.

În septembrie, SirDavis va fi pe piaţă

SirDavis cuprinde 51% secară și 49% orz malț și este maturat în butoaie de sherry, despre care distilatorul a spus că creează un profil de „rafinament îndrăzneț”.

Sticla înaltă, care prezintă un cal bronzat, este, de asemenea, un semn către cele mai recente albume ale lui Beyoncé.

Cu amănuntul pentru 89 USD o sticlă, SirDavis va fi disponibil în septembrie.

Pe de altă parte, industria băuturilor are deja numeroși jucători din rândurile vedetelor americane. Justin Timberlake și Dwyane Johnson și-au lansat propriile branduri de tequila, iar Snoop Dog deține o marcă de gin.

Beyonce, de 42 de ani, este una dintre cele mai de succes și bogate cântărețe americane. Are o avere estimată de 800 de milioane de dolari.

Citeşte şi: (VIDEO) Premierul Marcel Ciolacu se întâlnește cu Ursula von der Leyen

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Gemenii de 15 ani, din Târgu Jiu dați dispăruți,...

Cei doi minori de 15 ani, dați dispăruți au...

ȘTIRI GdS