19.8 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDoi oameni au fost uciși şi unul rănit de explozia unei roți de avion

Doi oameni au fost uciși şi unul rănit de explozia unei roți de avion

Doi angajați ai companiei americane Delta au fost uciși, iar o altă persoană a fost rănită, marți, după ce anvelopa unui Boeing 757 a explodat în timpul unor lucrări de mentenanță la atelierele firmei de lângă aeroportul din Atlanta.

Incidentul a avut loc marţi, în jurul orei 5 dimineața.

Doi muncitori au fost uciși și altul grav rănit marți într-o explozie a anvelopelor la o unitate de întreținere a Delta Air Lines din apropierea aeroportului din Atlanta. Legiştii județului Clayton a identificat morții ca fiind Mirko F. Marweg, de 58 de ani, din Stone Mountain, și Luis Aldarondo, de 37 de ani, din Newnan.

Delta a spus că explozia a avut loc în timp ce componentele roților erau dezasamblate pentru întreținere la un atelier de roți și frâne. Piesele nu erau atașate la avion la momentul respectiv, a spus compania aeriană.

Autorităţile au deschis o anchetă. Atelierul în care s-a produs explozia face parte din Delta TechOps, care efectuează lucrări de întreținere, reparații și revizii pentru Delta și pentru peste 150 de clienți de aviație și companii aeriene din întreaga lume.

Citeşte şi: Un șofer împușcat de cinci ori într-un atentat și declarat mort a „înviat“ la morgă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS