19.8 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO gimnastă cehă a murit din cauza unui selfie pe care a vrut să și-l facă pe un munte în Germania

O gimnastă cehă a murit din cauza unui selfie pe care a vrut să și-l facă pe un munte în Germania

O gimnastă cehă de 23 de ani a murit în timp ce încerca să își facă un selfie riscant. Considerată o „vedetă sportivă” în țara sa, Natalie Stichova a căzut de la peste 260 de metri, de pe un munte din apropierea Castelului Neuschwanstein, Germania.

Incidentul a avut loc pe 15 august, în Bavaria. Gimnasta a murit șase zile mai târziu, pe 21, după ce a fost internată în spital cu leziuni ireversibile. Familia a decis să retragă suportul vital care o ținuse, până atunci, în comă.

„Natalia a răspândit zâmbete de-a lungul scurtei sale vieți, și așa ne vom aminti de ea pentru totdeauna”, a declarat clubul sportiv la care activase, Sokol Pribram Sports Gymnastics.

„A fost incredibilă, toți am iubit-o foarte mult și nu vom înceta niciodată să o iubim. Sunt mândră că ai fost fiica mea, fata visurilor mele. M-ai învățat multe. Mi-aș dori să mă poți învăța mai multe”, a declarat presei mama gimnastei.

Un prieten al sportivei, care a vorbit sub anonimat, a declarat într-un interviu că o fotografie a provocat accidentul. Sportiva se afla foarte aproape de marginea muntelui și a alunecat când își căuta un unghi anume pentru a se fotografia cu castelul în fundal.

Citește și: Cuplu anchetat pentru înșelăciune după ce a fugit fără să plătească cazarea și masa la două hoteluri din Sinaia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS